HYBRIDE_SCHOUTEN

Hybride & EV auto's

Steeds meer Nederlanders ontdekken de hybride auto: een auto die op zowel elektro als op een brandstof rijdt. Hybride auto's worden steeds meer verkocht in Nederland en technologisch wordt de hybride auto steeds beter. Door bijvoorbeeld gebruik van lichte materialen en verbeterde aerodynamica verbruikt de hybride auto steeds minder brandstof. 

Wilt u milieuvriendelijk rijden, dan zit u goed met een hybride auto. Deze auto gebruikt 15 tot 35 procent minder energie in de stad en buiten de bebouwde kom zelfs 25 tot 55 procent. De overheid stimuleert de keuze voor deze milieuvriendelijke auto's. De aanschaf van een nieuwe hybride auto geeft u diverse financiële voordelen bij motorrijtuigenbelasting (MRB) en de BPM. En als u de auto zakelijk gebruikt, profiteert u van een lage bijtelling.

 Plug-in hybride

De meest recente ontwikkeling binnen de hybride auto's is de plug-in hybride. Bij deze hybride auto's wordt de accu opgeladen via het bestaande elektriciteitsnet. De plug-in hybrides zijn nog zuiniger in gebruik; een brandstofverbruik van 1 liter op 50 km is al mogelijk. Enkele voorbeelden van Plug-in Hybrid modellen zijn: De Mitsubishi Outlander PHEV en de Volvo V60 Plug-in Hybrid.

Meer informatie over de voordelen en mogelijkheden? autoVerbeek adviseert u volledig over de aankoop of leasing.

Klik hier voor een overzicht van reeds geleverde Hybride modellen.